contact: gotanasronull@nullgmail.com

Alapként lamellákkal

  1. Használjon enyhe ablaktisztító vagy oldószeres, hogy mi lesz megakadályozza, hogy a légterelők. Ön is használja a csavarhúzót, és óvatosan dörzsölje el a szennyeződéseket.

Mivel a gumi az ajtó körül keret, megkeményedik és törölni. A termék Gummi PFLEGE erősen ajánlott állapota és tompítsa a gumi. Az alkalmazás után Gummi Pflege lehetővé teszi a gumi dolgozni, legalább 20 percig, mielőtt a következő lépés. Ez lehetővé teszi majd a telepítés sokkal könnyebb légterelők.

  1. Most már készen állunk, hogy illeszkedjen légterelők. Helyezze az elülső széle a terelő az ablakba csatornát, majd a munka az utat vissza Óvatosan nyomja a helyére. Győződjön meg arról, hogy a szélfogó van szerelve biztonságosan. A legtöbb légterelők felér többi klip, hogy biztosítsa a helyén, de nem szükségesek az autó, így nem kap semmilyen klipek. Ha a szélfogó jön rögzítő klipsz, hogy folytassa a 3. lépéssel, egyébként folytassa a 4. lépéssel.

  1. A klip sima oldalán és egy oldalsó kis tüskék vagy elkapni őket. Klipek egyezik a sima felével kifelé, vagy autóval. Nyomja klipek felfelé egy csavarhúzóval, amíg azokat biztonságosan között tartott terelő és ajtókeretek. Ezek szerelési útmutató jelzi, hogy hol kell elhelyezni az egyes klipek.

  2. Ha elkészült, akkor ellenőrizni kell, hogy a funkció, és nem zárja be az ablakot, és a légterelő, mivel megakadályozza. Ez különösen fontos az elektromos ablakokat. Ritka esetekben okozhat biztonsági funkció anti legelnek, míg az ablak bezáródik. A biztonsági elem az, hogy megakadályozza ujjával vagy más tárggyal befoglalható, mint az ablak zár...

Continue Reading

Interaktivna_pedagogika

Continue Reading

A negyedik július fél egy dobozban

Hamburger, hot dog, a kukorica és a farm friss zöldségek állni ... Érzek nyár! Hogy megünnepeljük a változás a szezon ezen a héten és a hétvégén július 4. örömmel jelentjük be július 4 fél egy dobozban!

Ha egyszer kap a kezébe ezt a fesztivált doboz csak annyit kell tennie, hogy meghívja barátait újra és bekapcsolja a grill.

Van benne válogatott party étkészlet, díszítések és a konfetti.

Mi megszállottan a megjelenés papírlámpá…

Continue Reading

3

Continue Reading